Helal Yaşam Rehberi

RADYO GIMDES

CUMAMIZ HAYIRLI VE MÜBAREK OLSUN

Dr. Hüseyin Kâmi BÜYÜKÖZER

Selamunaleykum Kardeşlerim. Cumamız hayırlı ve bereketli olsun inşaallah. Denetim çalışmalarımız Allah(cc)’ın izni ile devam ediyor. Denetimlerimizi Rabbim hayırlı, bereketli, kazasız belasız, sağlık içinde ve kolay eylesin, hastalarımıza şifalar versin inşaallah.

Ülkemizin yanıbaşında hain, zalim israil ve destekçi kâfirlerinin aylardır mazlum ve mağdur Filistinli kardeşlerimize ve Lübnana uyguladığı katliam ve zulümleri şiddetle lanetliyoruz ve Rabbim, diğer Ülkelerde de zulüm yapan tüm zalimleri Sana şikâyet ediyoruz. Zulüm gören tüm kardeşlerimizin şehitlerine rahmet, yaralı olanlarına şifalar ver.

Mümin o ki kardeşi zor durumda kaldığında bütün yardım imkânlarını seferber eder kavlince bizim de yardım elimizi güçlendir ve ulaştır.

“Ey Rabbimiz! Bize katından bir rahmet ver ve içinde bulunduğumuz şu durumda bize kurtuluş ve doğruluğa ulaşmayı kolaylaştır” (Kehf 10)

” (Ey Peygamber!) Sabredenleri müjdele! Onlar; başlarına bir musibet gelince, Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz, derler.” (Bakara Sûresi, 155 – 156)

“Allah’ım! ülkemizi, milletimizi ve ümmet-i Muhammed’i her türlü affetten, musibetten, zalimlerin zulmundan ve her türlü şerlerden muhafaza buyur. RABBİMİZ! BİZLERE MERHAMET ET. GÖĞE VE YERE SAKİNLİK VER. BİZLERİ ARZİ VE SEMAVİ MÜSİBETLERDEN MUHAFAZA EYLE. BİZLERİ HELAK ETME. TEVBELERİMİZİ KABUL BUYUR.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.